ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

ارتش چین از پهپاد‌هایی به اندازه پشه رونمایی کرد

ارتش چین از یک پهپاد بیونیک به اندازه پشه رونمایی کرده است که برای عملیات‌های نظامی مخفی و شناسایی در میدان نبرد طراحی شده است. این پهپاد مینیاتوری پیشرفتی بزرگ در زمینه رباتیک میکرو و فناوری رادارگریز محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۰۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 22
کد خبر: ۲۸۱۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش چین از یک پهپاد بیونیک به اندازه پشه رونمایی کرده است که برای عملیات‌های نظامی مخفی و شناسایی در میدان نبرد طراحی شده است. این پهپاد مینیاتوری که توسط دانشگاه ملی فناوری دفاعی (NUDT) چین توسعه یافته، پیشرفتی بزرگ در زمینه رباتیک میکرو و فناوری رادارگریز محسوب می‌شود.

این پهپاد که در کانال نظامی تلویزیون مرکزی چین (CCTV-۷) به نمایش درآمد، دارای بال‌هایی به شکل برگ و پایه‌های فرود نخ‌مانند است و بدنه آن به قدری کوچک است که بین دو انگشت جای می‌گیرد. یکی از محققان این پروژه، آن را "ربات بیونیک پشه‌مانند" توصیف کرده که برای مأموریت‌های ویژه و جمع‌آوری اطلاعات بهینه‌سازی شده است.

نکته کلیدی در مورد این پهپاد، اندازه کوچک آن است که به آن اجازه می‌دهد بدون شناسایی شدن، در محیط‌های پیچیده و فضا‌های تنگ مانور دهد و برای جاسوسی یا شناسایی تاکتیکی بسیار ارزشمند باشد. با این حال، ساخت چنین وسیله هوایی کوچکی با چالش‌های فنی قابل توجهی همراه است، از جمله یکپارچه‌سازی سیستم‌های قدرت، حسگرها، مدار‌های کنترل و مواد در یک قاب میکروسکوپی.

این فناوری ترکیبی از پیشرفت‌ها در میکرو دستگاه‌ها، بیونیک و علم مواد است. در حالی که چین استقرار میدانی این پهپاد کوچک جدید را تأیید نکرده است، نمایش آن نشان‌دهنده سرمایه‌گذاری مداوم این کشور در سیستم‌های خودمختار مینیاتوری در بحبوحه علاقه جهانی روزافزون به رباتیک میدان نبرد است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر